ELÉRHETŐSÉGEINK

Értékesítési vezető:
Győrfi Krisztián

Mobil: 06 70 / 4200 365
E-mail: info@optime.hu

Összes elérhetőségünk
AZ OPTIME
REFERENCIÁK
GYAKORI KÉRDÉSEK
LEGYEN PARTNERÜNK
KAPCSOLAT
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Magyarországon több mint 50 fitness klub választotta már az OpTime beléptető rendszert, kérjük tekintse meg ebből az ügyfélkörből néhány referenciánkat a teljesség igénye nélkül.

Cutler GYM 
Az egyik legismertebb testépítő Kathi Béla, aki sikeresen bővíti a Cutler GYM fitnessterem hálózatát, az OpTime beléptető rendszert választotta. 
www.cutler.hu 

Victory Fitness Clubok
A budapesti Jégpalotában üzemelő első clubban, az OpTime rendszer bevezetése után, az érdi Victory Fitness is az OpTime rendszerrel indult, ahol a beléptetést, és a kontrollt egy automatizált beléptetőkapuval egészítettük ki. 
www.victoryfitness.hu 

Green Egészségklubok
A Zuglóban található 1400m2-es egészségközpontban, az OpTime rendszer, az alap nyilvántartó funkciók mellett, hatékonyan segíti az értékesítők munkáját, ami fontos szerepet játszott az új központ bevezetésében. 
A vezetőség korábban más nyilvántartó rendszert használt, az új klub indításakor mégis az OpTime-ot választották. 
www.green-fitness.hu 

Bíbor GYM
Az ország legelső, személyzet nélkül működő automatizált edzőterme. 
www.biborcenter.hu 

Light Center
A fitnessközpont hosszú idő után biztonságtechnikai okok miatt, egy ismert beléptetőrendszerről váltott az OpTime rendszerére. 
www.lightcenter.hu 

Cave Fitness
A családi vállalkozásként üzemelő mosonmagyaróvári funkcionális edzésekre, csoportos órákra specializálódott fitnesz terem hálózatot sikeresen bővítik, nemrégiben harmadik termüket nyitották meg, mind három helyen az OpTime működik. 
www.cavefitness.hu 

Power Plate Sopron
Az ország legsikeresebb Power Plate stúdióját üzemeltető Chic & Style Kft. az időpontok foglalását, valamint a Facebook modulunk lehetőségeit kihasználva reklámozza szolgáltatásait. 
www.powerplatesopron.hu
OpTime © Optimal-Time Kft. Minden jog fenntartva.